Geplaatst op

Bloempot hond : Te fout of Te leuk??

Te Fout of Te Leuk?

Vintage bloempot hond

In mijn zoektocht naar leuke pre-owned en/of vintage items kom ik echt van alles tegen.
Wat maakt dan het punt dat iets wel of niet mijn aandacht trekt? Tja, dat weet ik eigenlijk zelf ook niet precies en dat kan ook steeds verschillen. Iets kan me verbazen, een glimlach op m’n gezicht toveren, een gevoel van herkenning en jeugdsentiment naar boven brengen en ga zo maar door.

Het echte vintage gevoel

Maar soms krijg ik meteen dat echte vintage gevoel zodra je iets ziet. En dat is nou precies wat er gebeurde bij deze bloempot in de vorm van een hondje.

Ik zag dit en dacht:,, Och, kijk nou, heerlijk dit, zooo lekker vintage, haha.
Tegelijk is dit dan ook iets wat me meteen aan het denken zet.
Is dit bloempotje nou Te fout? Te leuk? Te fout om leuk te zijn? Of is het zó fout dat het juist leuk is?

Tja, dat zal voor iedereen anders zijn en die discussie hoef je al helemaal niet met elkaar te voeren, want hier blijkt dan echt dat dit soort dingen om gevoel gaat. En dat is hartstikke goed, want laat alsjeblieft lekker je gevoel meepraten in je leven en in je interieur.

Ga op je gevoel af

En als jouw gevoel dan zegt dat je zo’n dierenbloempotje zoals dit hondje leuk vindt, zet hem dan gewoon lekker neer. Een ding is zeker, het zal sowieso de aandacht trekken als je het in huis hebt staan. En als je het zo bekijkt, dan is het misschien juist weer een superleuk item om je interieur mee te stylen toch?

In de tijd dat dierenbloempotten helemaal hip waren, zag je ook veel andere dieren zoals zwanen, konijnen, katten en schildpadden bloempotten.
Ikzelf ben hondengek en dit hondje trok meteen mijn aandacht.
Op zo’n moment denk ik:,, Voor jou ga ik een nieuw huisje zoeken. Er zijn vast mensen die jou graag een mooi plekje willen geven”.

Zou jij kiezen voor een dierenbloempot?
En welk dier zou jij dan kiezen?
Het hondje staat nu in onze webshop en ik heb hem even op m’n bureau staan, zodat ik er nog even van kan genieten totdat ie naar zijn nieuwe eigenaar gaat. Voor meer foto’s en info klik hier