Over What’s New Today

Vintage webshop waar artikelen met een oud verhaal, vandaag weer een nieuw verhaal krijgen

Whatsnewtoday: Toen we onze webwinkel aan het ontwikkelen waren, schoot die naam zomaar ineens te binnen.
En naarmate ons idee voor de vintage webshop zich meer en meer ging vormen, bleek dat de naam zo ontzettend mooi past bij deze webshop.

Whatsnewtoday? = wat is er nieuw vandaag?


Als je wat langer nadenkt over deze vraag kom je erachter dat er niet 1 antwoord is, maar zoveel antwoorden mogelijk zijn.

  • Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer oud.
  • Wat gisteren oud was voor jou, kan vandaag voor mij nieuw zijn.
  • Iets kan nieuw zijn voor iedereen, omdat het echt nog nooit gebruikt is.
  • Iets kan nieuw zijn voor de ene persoon, maar misschien al jaren oud zijn.
    Wie is er opgegroeid met cassettebandjes en muziek opnemen van de radio? En deze geweldige zelf opgenomen muziek afspelen op je walkman? Of denk aan videobanden waarop je tv programma’s kon opnemen en terugkijken, dat was wat zeg! Inmiddels zijn er generaties die nog nooit gehoord hebben van cassettes en videobanden. Voor hen is dat iets nieuws en onbekends.
  • Denk er eens over na dat een produkt dat bv 100 jaar oud is, misschien ook al wel 5x, 8x, 10x nieuw is geweest voor verschillende mensen.
  • In onze zoektocht naar leuke items zullen er regelmatig “nieuwe’’ dingen aan de shop toevoegen, dus neem vaak een kijkje in de webshop en vraag jezelf af: ,, Whatsnewtoday? “ en laat jezelf verassen.

In deze online winkel vind je echte vintage artikelen uit de jaren 50, 60, 70 en 80 en ook tweedehands spullen die we een nieuw leven gunnen. En stiekem zit er ook nog een categorie nieuw en ongebruikt bij. De nadruk willen we steeds meer gaan leggen op vintage artikelen. Deze artikelen hebben allemaal zo hun sporen van gebruik en leeftijd, maar dat geeft het juist zo’n mooi verhaal. Als we op zoek zijn naar nieuwe vondsten gaan we vooral op gevoel af, want dat is precies waarom mensen bepaalde dingen vaak zo leuk vinden. Het doet veel mensen denken aan vroeger bij opa en oma, thuis of geeft een bepaalde sfeer weer.

Het is zo ontzettend leuk om te zien dat 1 whatsnewtoday item een hele andere sfeer in je ruimte kan geven of een aanvulling op je verzameling is.

Wij hopen dat jullie net zo zullen genieten van deze leuke artikelen als wij doen op het moment dat we ze ontdekken.