Römertopf, Ria van Eijndhoven

12,50

Of het nu Lucullus is geweest die voor zijn diners het koken in een aardewerken schaal uitvond is niet bekend.
Maar omdat het geniale idee om een gerecht in zijn eigen vocht en zonder toevoeging van vet te koken uit de tijd van de oude Romeinen stamt, heet de decoratieve schaal waarin men de gerechten ook wel serveert, nog steeds ‘römertopf’.

De bereiding is heel gemakkelijk, omdat de römertopf eenvoudig in de oven kan worden gezet tot het gerecht gaar is.
Er kan niets aanbranden en de belangrijke stoffen en vitaminen blijven bewaard. Bovendien wordt de oven niet vuil.
We hoeven gelukkig geen oude Romeinen te zijn om bij het zien van deze heerlijke gerechten het water in de mond te voelen lopen.

Kan verzonden worden als brievenbuspakket met track en trace.

1 op voorraad

Artikelnummer: Bk64 Categorie:

Beschrijving

Hardcover in zeer goede staat.
Bekijk de foto’s, zoom in en oordeel zelf
Op het eerste blad zit een klein stickertje van een boekhandel. ( kan evt een foto van gestuurd worden op verzoek)

Schrijver: Ria van Eijndhoven
Uitgever: Rebo Culinair
1e druk 1991
111 pagina’s

ISBN: 9789036603775

Extra informatie

Gewicht 350 g
Afmetingen 21,5 × 15 × 1,3 cm